Zwemclub D.I.W.I.

Deelnemen Is Winnen

Lees ook dit
Heeft u ook interesse om onze werking te ondersteunen via sponsoring ? Neem contact op met Mario Vandoolaeghe.
 
Befaamde Uitspraken
Obstakels zijn dat wat je ziet, als je niet op je doel focust.
 
Zoeken
Peiling
Kom jij naar het nieuwjaarsfeest op zaterdag 27 januari 2018?
 
Bezoekers: 5623224
Sfeerfbeelden

Krokuskamp 2010
Welkom

DIWI Geachte bezoeker,

Het bestuur van D.I.W.I., zwemclub voor personen met een motorische handicap, heet u van harte welkom op de website en wenst u een aangemaam verblijf...

 

Waarom?

 

Heb jij ook zin om je af en toe eens uit te leven op een sportieve manier? Om af en toe de dagelijkse sleur van de studies of het werk eens overboord te gooien? Dan hebben we voor jou een prettige oplossing: elke week kan je in onze zwemclub terecht om je te ontspannen en tegelijk aan je conditie te werken. En je hoeft echt geen "Fred De Burgghraeve" te zijn om lid te worden: iedereen is welkom.

 

Lees meer...
 
Geen training tijdens kerstvakantie

11 december 2017 - Op zaterdag 23 december 2017 en zaterdag 30 december 2017 zijn er door onze bevriende club Swimming Team Waasland wedstrijden gepland waardoor het zwembad voor ons niet toegangkelijk is op zaterdag van 16u30 tot 17u30. Ook op maandag 25 december 2017 en maandag 1 januari 2018 is er geen training voorzien gezien de feestdag.

 

Concreet komt dit er op neer dat we dit jaar nog trainen op zaterdag 16 december 2017 en maandag 18 december 2017. Daarna zien we elkaar opnieuw terug op zaterdag 6 januari 2018.

 

Wij wensen iedereen alvast fijne feesten en een fantastische start voor 2018! 

 
Sinterklaasfeest

2 december 2017 - Toen Sinterklaas ons contacteerde of hij de zwemmers van DIWI opnieuw een bezoekje mocht brengen, konden we dat natuurlijk niet weigeren. Voor gemotiveerde, brave zwemmers die zwemmen in het SinTbad in de stad van Sinterklaas maakte hij immers graag een plaatsje vrij in zijn agenda.

 

Om Sinterklaas niet in een lege zaal te ontvangen organiseerden we dit jaar voor het eerst een knutselmiddag: hoedjes zoals zwarte piet, slingers, vlaggetjes, tekeningen, zwarte pieten op een stokje, ... alle creativiteit werd boven gehaald om de zaal en troon te versieren en zo een warme ontvangst te bieden aan Sinterklaas en zijn zwarte piet.

 

Image 

 

Na het zwemmen was hij dan eindelijk daar: met complimentjes en wijze raad ontving hij iedereen. En uiteraard liet hij ons niet naar huis vertrekken zonder een zakje snoep!

 

Bedankt Sinterklaas! Tot volgend jaar!

 

De foto's kunnen jullie terugvinden in het fotoalbum. 

 
Open gewesttraining
26 november 2017 - Na de leerrijke ervaring van de vorige keer namen Evelyn, Hanneke en Jasmien opnieuw deel aan de open gewesttraining. Deze keer konden zij ook Aïnsa overtuigen om deel te nemen zodat DIWI vandaag met 4 zwemmers paraat stond om het topsportbad van “De Wezenberg” in te duiken.
 
Image
Lees meer...
 
Schuine streepjes en kruisjes
18 november 2017 - Schuine streepjes en kruisjes... ofwel codetaal voor spares en strikes bij bowling. Een mooie groep van DIWI zwemmers, ouders, broers en zussen zakten na de training af naar het bowlingpaleis. Nadat we met frietjes en curryworst de energiereserves hadden aangevuld werden de bowlingschoenen aangetrokken en de bowlingballen opgeblonken. Daarna zagen we kegels in het rond vliegen, punten op het scorebord verschijnen en zelfs schuine streepjes en kruisjes op het scorebord verschijnen. En hoewel af en toe de goot eens werd geveegd zagen we toch vooral heel veel lachende gezichten! Kijk ook zeker eens bij de foto's!
 
Wedstrijd Fleurus

12 november 2017 - Op de dag na wapenstilstan, was er geen sprake van een gestaakte strijd in het zwembad van Fleurus. 11 clubgenoten namen deel aan in totaal 22 nummers en gingen daarbij telkens de strijd aan met zichzelf met als doel het verbreken van hun persoonlijk record; maar liefst 10 keer slaagden ze daar in.

 

Image 

Lees meer...
 
Maak uw keuze
Home
Inleiding
Nieuws
Trainingen
Wedstrijden
Clubrecords
Activiteiten
Sponsors
Gastenboek
Komende Activiteiten
Nieuwjaarsfeest
27 januari 2018 (18:00)
Nationaal zwemcriterium GIDOS
18 februari 2018 (Hele dag)
Nationaal zwemcriterium BOAS
22 april 2018 (Hele dag)
Belgisch kampioenschap
13 mei 2018 (Hele dag)
Wandeling
27 mei 2018 (14:00)
Naar volledige kalender